Glazenwasser prijzen Den Haag

Wonen in Den Haag wordt ook wel wonen in de hofstad genoemd. Je woont op een wel heel aantrekkelijke plek van het land. Wanneer je woont in Den Haag weet je zeker dat jij een huis hebt met een behoorlijk hoge waarde. Jouw huis heeft een aangename felbegeerde ligging, en de bouwstijl van de huizen is eveneens waardevol. Toch heeft het wonen in de hofstad ook zo zijn minpunten.

Doffe ramen in Den Haag

Wie door Den Haag rijdt heeft het vast wel eens gezien. De ramen van de huizen hebben een soort donkere waas die ervoor zorgt dat de mooie huizen een somber uiterlijk krijgen. De bewoners hebben hier overlast van, maar het is heel lastig om het probleem aan te pakken. De oorzaak van de donkere ramen is overduidelijk; het drukke verkeer wat door de binnenstad heen rijdt zorgt voor uitlaatgas waarvan de roetdelen zich vasthechten aan de ramen van de huizen. Deze roetdeeltjes zijn lastig te verwijderen, en door de ligging van de huizen gaan bewoners niet graag op de ladder staan om hun ramen te lappen.

Een glazenwasser voor jouw huis in Den Haag

Woon jij in een dergelijk huis in Den Haag, dan wil je natuurlijk dat jouw huis straalt. Het is immers een kostbaar huis dus je wil er graag met plezier in wonen. Het beste is dan ook dat je een glazenwasser inhuurt die een aantal keer per jaar langskomt om jouw ramen te wassen. De producenten van ramen en kozijnen raden aan om ramen ongeveer 8 keer per jaar te laten wassen en dat is dan ook ongeveer de frequentie die glazenwassers aanhouden. We hebben een paar tips om aan een glazenwasser in Den Haag te komen.

Zoek niet te ver

Het is vaak zo dat in één straat meerdere mensen gebruik maken van de diensten van de glazenwasser. Wanneer jij een busje door de straat ziet rijden van de glazenwasser is het een kleine moeite om ze aan te spreken. Vraag gegevens op en laat een offerte maken voor het bewassen van jouw ramen. De glazenwasser zal jouw huis dan opnemen in de route waarna periodiek jouw ramen worden bewassen tijdens de ronde die hij maakt. Het kan echter zijn dat het anders verloopt bij jou.

Er wordt aangebeld

Er komen steeds meer verhalen binnen van glazenwassers die aanbellen bij mensen en aanbieden om hun huis te onderhouden en de ramen te bewassen. Je bent al snel geneigd om op dit voorstel in te gaan want de prijs ligt vaak onder de marktconforme waarde. Toch is dit niet echt heel verstandig. Informeer bij dit soort bedrijven altijd naar een aantal zaken voor je akkoord gaat:

  • Een vergunning van de gemeente.
  • De mogelijkheden om te betalen. Moet het contant of mag het ook met pinnen of op rekening.
  • Een identiteitsbewijs van de medewerker van de glazenwasser.

De reden waarom je hiernaar moet informeren is omdat in de regio van Den Haag de glazenwassers maffia actief is. Dit soort bedrijven ontduiken door hun contante betalingen de belastingdienst. Bovendien hebben ze vaak illegaal personeel in dienst. De werkzaamheden zullen van een matige kwaliteit zijn en je komt nog maar heel moeilijk van ze af. Ga dus niet gelijk op een dergelijk aanbod in maar vraag eerst naar bovenstaande zaken.

Hoeveel kost een glazenwasser in Den Haag

We informeerden bij een aantal glazenwassers in Den Haag naar de prijzen die men hanteert. We kwamen tot de volgende bevindingen:

Het pakket van diensten wat je afneemt Prijzen van een glazenwasser die op afroep komt Prijzen van een glazenwasser die jou op de route heeft
Een budget pakket met glasbewassing boven, kozijnen reinigen boven en reinigen dakgoot Per keer vanaf 20 euro Per keer vanaf 18 euro
Een standaard pakket met glasbewassing boven en beneden, kozijnen reinigen boven en beneden en dakgoot reinigen Per keer vanaf 35 euro Per keer vanaf 30 euro
Uitgebreid pakket met glasbewassing boven en beneden, kozijnen reinigen boven en beneden, dakgoot reinigen en gevel reinigen voor en achter Per keer vanaf 50 euro Per keer vanaf 42 euro

 

  • Als je in de binnenstad woont. Woon jij in de binnenstad, dan zal de glazenwasser met een busje moeten komen met een eigen wateraanvoer. Je betaalt voor deze dienstverlening wat meer dan het bovenvermelde tarief.
  • Als je in het buitengebied woont. Woon jij in het buitengebied, dan heeft de glazenwasser vaak andere manieren om jouw ramen te kunnen reinigen. Hij heeft ook meer de ruimte om zijn werkzaamheden uit te voeren waardoor de tarieven ongeveer zijn zoals hier boven vermeld.

Offertes van een echte Haagse glazenwasser

Wil jij offertes van een glazenwasser die de weg kent in Den Haag, vraag dan hier offertes op. Je krijgt er een aantal toegestuurd die je mag vergelijken. Dat kost een paar minuten tijd en je kan gelijk jouw voordeel berekenen.

 

 

Wat zijn de exacte kosten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.

Hoe herken je een goede glazenwasser?

Wanneer het wassen van jouw ramen niet jouw hobby is kan je daar heel gemakkelijk een glazenwasser voor inhuren. Het is echter …